Nëse diagnoza juaj është diabeti, atëherë mjekësia e zakonshme ju trajton sikur të keni një sëmundje të pashërueshme nga e cila nuk ka shpëtim.

Kjo qasje është e gabuar. Diabeti zhvillohet si rezultat i mënyrës së jetesës dhe faktorëve të mjedisit. Natyra gjithashtu mund ta mbajë diabetin nën kontroll. Një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë këtë është me çajin e borzilokut.

Ja si ta bëni këtë:
Vendosni 3 lugë borziloku në një litër ujë të nxehtë. Të freskëta ose të thata. Le të valoj për rreth 5 minuta.
Vendoseni në një gotë. Mund ta pini atë të ngrohtë, por është më mirë ta pini me pak akull.