Qindra qytetarë në Brazil janë bërë dëshmitarë të një fenomeni të rrallë në qiell ku është shfaqur një lëmsh ngjyrash.

Sipas shkencëtarëve bëhet fjalë për fenomenin e njohur si “reja ylber”, dhe ndodh rrallë kur retë në qiell janë aq të imëta sa që pikat e ujit thyejnë rrezet e dritës duke krijuar këtë ylber të çrregulltë.

Ndiqni pamjet: