Edhe pse nga video është e qartë se bëhet fjalë për një lokacion ekzotik, askush nuk është i sigurt se në cilin vend u filmua kjo skenë dhe kush është ky person që thotë këto fjalë për presidentin serb.

Megjithatë, video është shndërruar në hit të rrjeteve sociale në Kroaci dhe më gjerë./tn