Home Shëndeti Ja ushqimet që ju ndihmojnë të përqendroheni në provime

Ja ushqimet që ju ndihmojnë të përqendroheni në provime

2
0

Shumica studentëve humbasin përqendrimin ndërsa janë para provimit.

Një rol të rëndësishëm në këtë luan ushqimi.

Për të rritur nivelin e përqendrimit nevojitet të konsumoni disa lloje ushqimesh.

Qumështi i bajameve. Proteinat që ai përmban ndihmojnë më shumë në përqendrim si dhe rrisin energjinë.

Lëngjet nga Boronica. Janë të pasura me antiokidantë që mbrojnë qelizat e trurit nga dëmtimet dhe me vitaminën C që ndihmon në kujtesë.

Pije nga çokollata e zezë. Çokollata e zezë ndihmon në rritjen e kujtesës, kohën e reagimet dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve./sn/

Next articleGjuha tatare i shtohet Gjuhëve Globale online