Të gjithë kemi brenda vetes shpirt aventurieri…

HexHog është një karrige me rrota e cila i lejon njerëzit me aftësi të kufizuar të lundojnë mbi sipërfaqen e ujit, të rrëshqasin në borë, baltë dhe rërë, transmeton lajmi.net

Kjo karrige është e lehtë për t’u përdorur, ndërsa u lejon përdoruesve anturierë që të merren me çdo lloj terreni.

Shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/