Home Kuriozitete Ky lajm është për ju që keni një lule në kokë, ja...

Ky lajm është për ju që keni një lule në kokë, ja çfarë duhet të dini

3
0

Ndoshta e keni vënë re kur flokët nuk rriten në një formë uniforme dhe të rregullt dhe sillen rreth një luleje. Kjo e ka një arsye shumë të rëndësishme.

Në të gjitha kokat kjo formë edhe pse mund të jetë shumë e ndryshme mund të tregojë gjëra të rëndësishme për ne.

Ajo kryesisht ndahet në lule e djathtë dhe e majtë.

Gjëja e rëndësishme është se kjo ka shumë të bëjë me aftësitë tona, kryesisht me hemisferën dominuese.

Ata që e kanë në drejtim me akrepat e sahatit, pra të djathtë janë analitikë dhe të drejtë ndërsa ato me anën majtë janë kreativë dhe të ndjeshëm.

Gjithashtu sasia e tyre që ne mund të kemi është e lidhur me mënyrën se si funksionon truri ynë. Nëse një person ka dy ose më shumë, aështë e sigurt se ai person do të jetë hiperaktiv ose shumë i hutuar. Interesant është fakti që ata tregojnë të njëjtën gjë edhe te kafshët.

Ndoshta flokët tuaj mund t’ju surprizojnë papritur, thjesht kushtojini një vëmendje të vogël./sn/

Previous articleImagjinata mund të zvogëlojë vuajtjet
Next article‘Ata që dinë, s’flasin. Ata që flasin, s’dinë’/ Thënie brilante nga Lao Tzu