Home Kultura Një vizitë në ambientet e provave të SHKASH “Xheladin Zeqiri”- Tetovë dhe...

Një vizitë në ambientet e provave të SHKASH “Xheladin Zeqiri”- Tetovë dhe një intervistë me koreografin Remzi Matoshi (VIDEO)

3
0

Një vizitë në ambientet e provave të SHKASH “Xheladin Zeqiri”- Tetovë dhe një intervistë me koreografin Remzi Matoshi:

Previous articleI gëzuar që Top Channel po gjuan përsëri me “top” mbi Edi Ramën
Next articleËmbëlsira 6000 vjeçare, më e shëndetshmja në botë për të shëruar sëmundjet