Home Jetë & Stil Studentë lexojeni me kujdes! Ja ushqimet që ju ndihmojnë kur keni provime

Studentë lexojeni me kujdes! Ja ushqimet që ju ndihmojnë kur keni provime

3
0

Shummica studentëve humbasin përqendrimin ndërsa janë para provimit. Një rol të rëndësishëm në këtë luan ushqimi.

Për të rritur nivelin e përqendrimit nevojitet të konsumoni disa lloje ushqimesh.

Qumështi i bajameve. Proteinat që ai përmban ndihmojnë më shumë në përqendrim si dhe rrisin energjinë.

Lëngjet nga Boronica. Janë të pasura me antiokidantë që mbrojnë qelizat e trurit nga dëmtimet dhe me vitaminën C që ndihmon në kujtesë.

Pije nga çokollata e zezë. Çokollata e zezë ndihmon në rritjen e kujtesës, kohën e reagimet dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve./sn/

Previous articleJa pse nuk duhet të flini në krah të djathtë
Next articleANALIZA: Strategjia e zgjerimit të BE-së me Ballkanin Perëndimor: Po Kosova?!