Jo rrallëherë duke rregulluar shtëpinë njerëzit kanë gjetur gjëra të vjetra në të. Gjëra këto që kanë vlerë shumë të madhe materiale por edhe historike.

Kështu, një amerikan 35-vjeçar ka treguar për “Igmur” pa dashur t’i bëhet publik emrin për arsye personale, se ka gjetur një valixhe me 35 mijë dollarë të fshehur në bodrumin e tij të shtëpisë, transmeton gazetametro.net

“Jam befasuar me të vërtet, s’kam fjalë! Mund të them që kjo valixhe ma pandryshuar jetën! Do të doja t’i falënderoja ata që i kanë fshur”, thotë ai duke qeshur.

Shtëpia ishte ndërtuar në vitet ’40 dhe familja e tij kishte vite që jetonte aty. Ai kishte rimodeluar katin e parë dhe të dytë, por bodrumit i kishte ardhur radha vetëm tani.