Home Aktualitet Lajme Bisedë me fermerin Remzi Shabani nga Sllatina e Tetovës (VIDEO)

Bisedë me fermerin Remzi Shabani nga Sllatina e Tetovës (VIDEO)

2
0

Bisedë me fermerin Remzi Shabani nga Sllatina e Tetovës:

Previous articleVarrezat e Tetovës po rrethohen me mur të bukur, ja kush është financuesi dhe kush punon (VIDEO)
Next articleBiseda rasti me fermerë nga Saraji dhe shumë pamje nga tregu i Tetovës (VIDEO)