“Kuptimin dhe shpjegimin më të qartë të emrit Gurguricë e jep ky djalë ì zakonshem ì Gurguricës.
Shihni se edhe ì buzqeshur arrin me lehtësi ta ngrit traktorin nga vendi.
Bëhet fjalë për Shpendim Imerin nga Gurgurica”, thuhet në faqen Fshati Gurgurnicë, transmeton Tetova News

Ja video në vazhdim: