Një grup qytetarësh protestuan në sheshin e Shkupit kundër dëbimit të diplomatit rus. Protestuesit mbanin flamuj maqedonas dhe rus si dhe thirrje kundër Qeverisë aktuale dhe për vëllazërinë sllavo-ruse, informon INA.

Protestuesit pas protestës së shkurtër, ku kanë dënuar veprimin e MPJ dhe kanë vazhduar me një marsh solidarizues në përkrahje të Rusisë. Ata kanë thërritur edhe thirrje anti-amerikane. (INA)