Kënga ‘Mall’ e kënduar nga Eugent Bushpepa, përfaqësuese e Shqipërisë në Eurovizion ka gati versionin zyrtar.

Në këtë klip nuk kanë munguar motivet e kostumeve popullore në veshjet e balerinëve ku dominon fustanella, xhubleta me përfaqësim të të gjitha trevave shqiptare.

Videoklipi është realizuar me ide dhe regji të Ajola Xoxës dhe fotografi të Arianit Gjonbalajt.

Kënga fituese e Festivalit të 56 në RTSH, do të prezantojë Shqipërinë për të 15-in vit radhazi në skenën e festivalit më të rëndësishëm europian./sn/