Cili do të ishte veprimi juaj i parë kur të kuptonit se po dridhet toka fuqishëm? Këta njerëz siç duket kanë qenë në festë dhe dridhja e tokës ka ardhur si befasi jo dhe aq e mirë.

Në mes tyre ka pasur fëmijë të cilët kanë qarë, ndërkaq pishina përçonte ujin sa në një anë të parkut, në tjetrën.

Shikoni videon për të parë reagimin e njerëzve gjatë kësaj kohe./sn/