50 Cent do të mbajë tri koncerte në Britani të Madhe gjatë muajit shtator, duke nisur të martën më 18 shtator në Birmingham përpara se të këndojë të enjten më 20 shtator në Londër dhe duke përfunduar të premten më 21 shtator në Manchester.

Lajmi u konfirmua përmes një fotografie e cila u postua në rrjete sociale./sn/