Gjiganti i shërbimeve, Amazon vazhdon të sjellë befasi. Kësaj radhe kompania e njohur ka krijuar një shfletues Android të quajtur Internet.

Ky internet momentalisht po testohet në Indi, para se të jetë i disponueshëm në Amerikë. Aplikacioni është shfaqur në dyqanin e aplikacioneve të Google Play që nga Marsi.

Aplikacioni ofron një shfletues interneti që mbështet skedat private që nuk ruajnë historinë e shfletuesit dhe ka një faqe interneti që tregon lajme dhe tituj më të përgjithshëm për përdoruesit e tij./sovrani.info/