Irfan Selimi nga Tetova ka regjistruar disa pamje të mrekullueshme nga Malet e Sharrit, në të cilat shihet një arushë gjigande.

Ai kishte montuar kamerat në drunjtë e pyllit dhe për disa ditë rresht ka mbledhur pamje të çdo levizjeje të arushës.