Përkundër masave të ashpra të policisë rrugore të Tiranës, me gjoba të majme deri në pezullim e lejeve të drejtimit, drejtuesit e automjeteve në Tiranë janë të papërmbajtur kur bëhet fjalë për shpejtësinë.

Këtë e konfirmoi edhe fundjava që lamë pas. Patrullat e policisë rrugore të Tiranës kanë konstatuar gjatë kontrolleve në rrugën inter urbane Tirane-Durrës-Tiranë dhe rrugët e brendshme të Tiranës shpejtësi te frikshme deri 189 ne 192 km/h. nSi dhe ne rrugët e qytetit drejtues mjetesh qe drejtojnë mjetet nen efektin e alkoolit apo ne gjendje te dehur./am/