Kryemistri i Kosovës Ramush Haradinaj ka vazhduar të shfaqë averzionin ndaj fesë islame dhe muslimanëve. Së fundi, gjatë një interviste për një televizion serb, ai ka thënë se nuk janë muslmimanë tipik dhe se ka respekt për ortodoksizmin.

“Ne nuk jemi muslimanë. Kam respekt për ortodoksizmin. Kam vizituar edhe kishat serbe. Ua kam uruar Bozhiqin serbëve”. shqiptarët jetojnë si krishterë. Ne jemi katolikë, edhe familja ime është katolike. Mbiemri ynë ka qenë Gjoka si ju Gjokoviç”, ka deklaruar ndër të tjera Haradinaj. /SHENJA/

Ndiqeni intervistën në gjuhën serbe!