Ish-ushtari i dy luftërave të UÇK-së, Rexhep Rexhepi nga Kumanova po vuan burgun në Idrizovë, i arrestuar dy vite më parë, se gjoja në shtëpinë e tij është gjetur një sasi e vogël të një mjeti shpërthyes. Ai u arrestua edhe pse nuk ishte në gjendje të mirë shëndetësore dhe se tanimë ka përfunduar në karrocë. Rexhepi ka qenë një luftëtarë i dalluar në luftërat e UÇK-së. Organet hetimore asnjëherë nuk dëshmuan saktësisht se për çfarë u ndalua ish-pjesëtari i UÇK-së.

Ja postimi i bashkëluftëtarëve të tij:
#rexhep rexhepi ish ushtar i dy luftrave në karroc i pa aft për të ecur po qëndron në burgun e #idrizovës un kam një pyetje ky siq shihet nket foto qfar #rreziku paska pasur shteti nga ky vetëm
ndaluni paramendoni -ZOTI-ua letsoft gjith vllezërve sabër,durim me shpres tek -ZOTI-se nji dit dotëngroh dielli i #liris un vllezër gjith shokt ikam nê burgje të #prilepit #idrizovës #shtipit#pallankës #kumanovës ”.