Ish ministrja e Brendshme, Gordana Jankullovska, sot nuk u paraqit në gjykatë ku ishte caktuar seancë gjyqësore për rastin “Tenk”. Mbrojtja e arsyetoi mungesën me vërtetim mjekësor për shtazani të rrezikshme.

Lënda “Tenk” ka të bëjë me blerjen e “mercedesit” luksoz me kosto prej 600 mijë eurosh. Përveç Jankullovës në këtë lëndë të dyshuar janë edhe ish kryeministri Nikolla Gruevski dhe ish ndihmës ministri në MPB, Gjko Popovski./am/