Një bisedë me disa pleq nga Allasheci dhe Llojani e publikuar në rrjetet sociale në vitin 2012 vazhdon të jetë hit i vazhdueshëm në internet. Tetova News ka vizituar Allashecin dhe ju sjellë rrëfimin e djalit të njërit prej pleqve të famshëm të internetit, deklaratat e të cilëve aktivizohen shumë gjatë fushatave elektorale në Maqedoni.

Video e pleqve nga Allasheci dhe Llojani e publikuar në vitin 2012: