Një kalë është parë dhe filmuar duke vrapuar me revan dhe i shqetësuar në bulevardin “Aradhat partizane” të Shkupit.

Videot kanë përfunduar në rrjetin social. Njerëzit i janë lajmëruar edhe policisë…Pas gjithë kësaj vëmendjeje mediatike, pronari do ta ketë më lehtë që ta gjejë./tn