Kompania e biznesmenit të njohur shqiptar ka Tetova, Lazim Destani ka hapur konkurs për punësime të reja, njofton agjencia e lajmeve INA.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre pranë kompanisë Ecolog, e cila do të përzgjedh njohësitë më të mirë të teknilogjive të reja, inxhinjerët si dhe mexharët e produkteve.

Aplikantët duhet të jenë njohës të mirë të IT-së, të kenë kualifikimet e duhura si dhe përvojë tre vjecare. (INA)