Të dashur qytetarë,Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se Komuna e Zhelinës është duke zhvilluar kontakte serioze, me investitorë të cilët ditët në vijim do të nisin investimet në komunën tonë.

Ky është edhe misioni jonë, që të bëjmë komunën tonë qendër e investimeve kapitale dhe zhvillimore. Gjithmonë në shërbimin tuaj!

Komuna e Zhelinës,
Zyra për informim