Një sulm me armë zjarri ka ndodhur sot në një universitet të Turqisë, duke lënë katër persona të vdekur. Mediat e huaja raportojnë se breshëria e plumbave është regjistruar në universitetin Osmangazi

Një sulm me armë zjarri ka ndodhur sot në një universitet të Turqisë, duke lënë katër persona të vdekur.

Mediat e huaja raportojnë se breshëria e plumbave është regjistruar në universitetin Osmangazi, në Eskisehir, duke krijuar terror në gjithë zonën dhe duke marrë jetën e katër personave të pafajshëm.