Nga mesnata do të ketë rritje gati për të gjithë derivatet.

Çmimet e reja janë: Eurosuper BS 95 rritet për 2 denare, pra nga 65/50 den/litër do të kushtojë 67,50 den/litër.

Eurosuper BS 98 dhe Eurodiesele ( D-E V ) dhe vaji ekstra i lehte i amvisërie rriten me 1,50 den/litër, pra: Eurosuper BS 98 do kushtoje 69,00 den/lit. Eurodiesel ( D-E-V) 59 den/litër, kurse vaji i lehte ekstra i amvisërie 47,50 den/litër. Vendimi është marrë sot në mbledhje e Entit Rregullator të Energjisë./am/

Artikulli paraprakKuvend, ligji për arsimin e lartë kaloi fazën e parë
Artikulli tjetërSi të bëhemi më të mençur gjatë grindjes me dikë: Psikologët zbulojnë trukun…!