I plagosuri rëndë dhe në rrezik për jetën sonte në Reçicë të Vogël është Florim Misini nga Kumanova ( ne foto i ulur poshte ), shkruan gazeta Koha.

Florimi është sjellë në Klinikat e Shkupit. Ndërkohë i plagosur rëndë ka mbetur edhe një familjar i të vrarit Naip Rexhepi. (koha.mk)