Metereologët parashikojnë që sot moti në Maqedoni të jetë kryesisht me diell dhe i nxehtë. Pritet të fryjë erë e lehtë në drejtimin verior.

Temperatura minimale do të lëvizë nga 3 gradë deri 7 gradë celsius, kurse ajo maksimale do të lëvizë nga 22 deri deri në 30 gradë celsius.