Prefekti i Athinës Jorgos Kaminis sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë në Shkup dhe me kryetarin e Shkupit Petre Shilegov do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi mes dy qyteteve.

Kjo është një vizitë kthyese pasi kryetarët e bashkive të Shkupit dhe Athinës u takuan në Athinë në fillim të muajit shkurt./am/