Një qen është përpjekur për disa minuta që të luajë me statujën, por nuk ia ka dalë.

Hurley kishte dalë për shëtitje me pronarin e tij Adam Shore në plazhin Crosby në Liverpool, kur vuri re statujën.

I dukej si njeri normal dhe e hidhte topin në këmbët e tij, por u mërzit sepse nuk kishte reagime.

Edhe pse hidhej vazhdimisht, në fund nuk e përjetoi mirë dhe pronari e mori për ta larguar nga ai vend.

Në fakt ishte statuja e Anthony Gormley, një prej figurave që tregonin trimëri dhe forcë në vend.