Një video është bërë hit në internet teksa shihen dy nxënëse të shkollës fillore “Goce Dellçev” të qytetit të Negotinës duke rrahur një nxënëse tjetër në oborrin e shkollës në prani të nxënësve tjerë.

Drejtori i kësaj shkolle ka thënë për MIA se ai e ka parë videon që qarkullon në rrjetet sociale dhe janë masa pedagogjike për pjesëmarrëset në konflikt, të cilat edhe më herët janë të evidentuara si nxënëse problematike.