Fenomeni i vitit, Dua Lipa me origjinë nga Prishtina do të mbajë në prill një turne në qytetet më të mëdha.

22-vjeçarja ka konfirmuar se në shumicën prej tyre të gjitha biletat janë shitur. I vetmi koncert, ku kanë mbetur edhe disa bileta për performancën e saj, është ai në Genting Arena të Birminghamit.

Deri tani Dua në Mançester, Glasgow, Dublin, Cardiff dhe Londër i ka konfirmuar shitjet e të gjitha biletave. Ky turne filloi mbrëmë në Dublin.

Ajo pati një vit të suksesshëm me shumë hite dhe me albumin e saj debutues, “Dua Lipa”./sn/