Në emisionin “KOD” e udhëhequr nga gazetarja Snezana Lupevska është publikuar video incizim ku shifen mesazhet e tij duke biseduar me shefin e sigurimit të parlamentint, deputetin Vesel Memedi si dhe Talat Xhaferin, njofton Lajm24.