Majmunit të videos së mëposhtme i ishte pikur në kokë që t’ia vidhte kapelën turistes që po e vizitonte. Por, e gjitha duket argëtuese dhe lojë deri sa ajo përpiqet ta marrë kapelën e saj prapa dhe aty është momenti kur ia kap flokët dhe ajo lëshon një ulërimë tmerruese.

Kjo ngjarje ndodhi afër një resorti në Kankun të Meksikës.