Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Tomisllav Tuntev ka thënë se interpelanca e parashtruar nga VMRO-DPMNE për Qeverinë është një dështim, dhe se ka pritur që të diskutohet për reformat që po zbatohen dhe jo për besimin e qeverisë.

Ai ka shtuar se kjo interpelancë është një arsyetim i VMRO-DPMNE-së, për tu rikthyer në Kuvend.

Poashtu ai shprehi habi se përse deputetët e VMRO-së nuk kanë asnjë kritik për ministrat e BDI-së por vetëm për ata të LSDM-së.

Artikulli paraprakKosova hap zyrë diplomatike në Athinë?!
Artikulli tjetërVetingu, përjashtohet dhe prokurori i Beratit, Ermir Beta