Turistë nga Malajzia vizitojnë Xhaminë e Larme dhe Tetovën:

Artikulli paraprakPOLICIA KONTROLLON ÇDO VETURË NË DALJE TË TETOVËS, KËRKOHEN PJESMARRËSIT NË INCIDENT (VIDEO)
Artikulli tjetërJA KUSH JANË PERSONAT E ARRESTUAR NË REÇICË