Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi e ka emëruar kryetare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Dakën, edhe për një mandat.

“Deklaroj solemnisht se do t’i kryejë detyrat e mia si kryetare e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në mënyrë të ndershme, besnike, të paanashme, profesionale dhe të ndërgjegjshme”, ka thënë Daka gjatë betimit të saj.

Mandati i kryetarit të KQZ-së është shtatëvjeçar që nga dita kur emërohet nga presidenti i vendit./am/