Një video e paparë është publikuar në YouTube dhe ka marrë mbi 3 milionë shikime, transmeton Tetova News.

Në video shihet se si dhentë e Hebib Kokës nga Bllaca hidhen në lumë që të lahen.

Video është realizuar në fshatin Bllacë në vitin 2015.