Një qytetar në Çermë të Lushnjës ka zgjedhur një formë të veçantë për të protestuar pas bllokimit të rrugëve.

Ai kishte shkruar një këngë për rrëzimin e qeverisë dhe vendosi ta këndojë bashkë me miqtë e tij gjatë tubimit.

Qytetari që shfaqet në videon e mëposhtme, i këndon qeverisë së re teksa të afërmit e tij ziejnë në korr. (TemA)