Xhina Lolobrixhida, një aktore e famshme italiane, e cila mbush 91 vjeç më 4 korrik, ka zbuluar një histori tronditëse për botën e futbollit dhe veten.

Seks-simboli italian përreth pesëdhjetë vite ka rrëfyer se ajo ishte përdhunuar nga një lojtar i Lazios në moshën 18 vjeçare në vitin 1945.

Lolobrixhida nuk bëri të ditur identitetin e lojtarit në fjalë, por gjithashtu deklaroi se si ata kishin pasur gjithashtu një marrëdhënie afatgjatë, e cila përfundoi keq. 90-vjeçarja tha se ishte ftuar në një festë të organizuar nga i njëjti lojtar, por gjithashtu vuri në dukje se në realitet nuk ishte askush në këtë festë që ia kishin përshkruar si fantastike.

La Lollo, siç është quajtur, për mikrofonat e gazetës Libero foli dhe kujtoi këtë fakt fatkeq.

“Ky turp më ka qëndruar përsipër si një bagazh i rëndë. U ndjeva e shkatërruar dhe u martova shpejt me atë që ishte burri im për të kapërcyer traumën, jo nga dashuria. Kam mbetur e nevrikosur për disa ditë. Ngadalë fillova të kuptoj se atë mbrëmje isha përdhunuar. Por ishte një mendim që unë u përpoqa ta injoroj. Doja ta harroja. Për të ecur përpara. Isha e virgjër në mendjen time”, rrëfeu aktorja.