Një video e realizuar sot nga Kabil Ziberi në afërsi të fshatit Radiofcë të Tetovës jep alarmin për katastrofën ekologjike me të cilën përballet ky fshat, por edhe fshatrat përreth, transmeton Tetova News.

“Ja çka bëjnë komunat tona shqiptare. Ky tym i gjithi shikon në fshatin Radiofcë. Këtu i sjellin mbeturinat Komuna e Tetovës dhe ajo e Bogovinës…”, thotë ai.
Shikojeni videon ku realizuesi i saj sjell pamje shokuesi, gjithashtu edhe jep sqarime plotësuese./TetovaNews