Përdoruesit e rrjetit Instagram kanë pasur të pamundur që të shohin lajmet e reja apo fotografi.

Ky problem është shfaqur në mbarë botën, por që pengesat më të mëdha kanë qenë në Evropë, SHBA dhe Japoni sipas uebsajtit, Down Detector, shkruan Independent.

Me gjithë raportimet, duket se nuk kanë qenë të prekur të gjithë përdoruesit.

Problemi që është shfaqur është se përdoruesit nuk kanë mundur të shohin profilet e te tjerëve./sn/