Ish ministri i financave, për momentin njëri ndër opinionistët shqiptarë më të realët në Maqedoni, Xhevdet Hajredini, duke analizuar zhvillimet e fundit në skenën politike, ka folur edhe për dukurinë e incidenteve bremda partiake.

“Nuk mund të pajtohem që rrahjet, plagosjet dhe vrasjet të arsyetohen me demokraci brendapartiake”, ka thënë Hajredini në emisionin “Rruga drejt…”, që transmetohet sonte në Alsat-M.
Siç mund të shihni në videon më poshtë, në disa momente debati është i tensionuar mes Hajredinit dhe profesorit, Milaim Fetai.