Në Gjykatën Penale sot do të vazhdoj procesi gjyqësor për lëndët “300” dhe “Dhuna në Qendër”.

Në seancat paraprake gjyqësore për rastin “Dhuna në Qendër” fajin e ka pranuar i akuzuari i katërt Tomislav Llazarov dhe i akuzuari i 5 Jordan Ristevski, të cilëve gjykata iu shqiptoi dënimi me kusht.

Në lëndën 300 i akuzuar është Gjoko Poposki, ish ndihmës ministër në MPB. Poposki akuzohet për shkelje gjatë furnizimit të 300 makinave për nevojat e Ministrisë së Punëve të Brendshme./am/