Të nderuar kumanovarë anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Besa. Në emër të degës të Lëvizjes Besa Kumanovë ftojmë përfaqësuesit e të gjithë partive politike në rrethin e Kumanovës që bashkarisht të inkurajojmë OJQ-të në këtë qytet për një protestë kundër hapjes se kazinos tek tregu i gjelbert duke pas parasysh se ky vend është mjaft frekuentues dhe në afërsi të shkollave fillore dhe të mesme.Kumanova nuk ka nevojë për kazino dhe bastore andaj të dalim të gjithë sa më masovikisht që të japim mesazhin tonë kundër kësaj dukurie negative që paraqet kancer për shoqërinë tonë.

Njoftojm opinioin se do të përkrahim cfardolloj iniciative qytetare për një protest masovike.
Kryesia e deges Kumanovë
Fatri Saliu – kryetar