Futbollistët shqiptarë në botë bëjnë promovimin e trojeve shqiptare kudo që shkojnë.Granit Xhaka është një prej futbollistëve, që vazhdon t’i bëjë krenarë gjithë shqiptarët.

Ai është njëri prej fytyrave publike, që çdo herë ruan traditat dhe me kënaqësi tregon diçka prej tyre edhe tek miqtë e tij. Në llogarinë e tij në Instagram, Xhaka ka publikuar një video, ku shihet bashkë me futbollistin e njohur Embolo.Ky i fundit kërcen bashkë me Xhakën nën ritmet e valles kosovare. Mbishkrimi që i bëri videos ishe “Jashaaaa”.