Vizitorët në Parkun Kombëtar të Kruger në Afrikën e Jugut kanë filmuar një buall që shpëtoi një hardhucë gjigande nga një luan i ri. Videoja është postuar në kanalin e YouTube “Kruger Sightings”.

Luani po mbante në gojën prenë e vetë kur një dem i madh e pa dhe menjëherë u hodh në “ring” duke e goditur grabitqarin.

Fillimisht luani u përplas në tokë dhe e rrëzoi hardhucën nga goja e tij, por bualli nuk e kurseu një goditje të dytë duke e hedhur fluturimthi.

Demi qëndroni mbi reptilin gjigand, duke e mbrojtur atë nga shkeljet e luanëve të tjerë aty pranë.