Kuvendi sot diskuton rreth rekomandimeve të Avokatit të Popullit dhe raportit vjetor të Këshillit Gjyqësor.

Në seancë të komisioneve ndodhet edhe Ligji për ilaçet ku do të shqyrtohen amendamentet.

Amendamentet do të shqyrtohen edhe në leximin e dytë të Ligjit për të huajt./am/