Ministri i Shoqërisë së Informacionit dhe Administratës, Damjan Mançevski tha se kryeministri personalisht i zgjedh këshilltarët e tij. “Rastet nuk kanë të bëjë me administratën, por këshilltarët e kryeministrit”, tha ministri, kur u pyetën në lidhje me listën e re për punësimin e 56 këshilltarë në Qeveri.

Mancevski shtoi se numri i këshilltarëve ishte dukshëm më i ulët sesa më parë dhe disa prej tyre janë të angazhuar pa ndonjë kompensim financiar.

Ministri ka folur edhe rreth angazhimit të Xhezair Shqirit si këshilltar për çështje të sigurisë dhe të luftimit të ektremizmit. Ai ka se këtu nuk ka asgjë për t’u habitur. /SHENJA/